Ingredienser: 250 g mel 125 g smør 125 g sukker 1 tsk bagepulver 1 æg ca. 400 g jordbær lidt sukker 2 dl piskefløde 1 dl græsk yoghurt sukker eller honning efter smag Fremgangsmåde:
Mel og smør smuldres, blandes med sukker og bagepulver og tilsættes æg. Dejen æltes sammen, rulles ud og lægges i en smurt tærteform ( ca. 23 cm ).Lad dejen hvile en times tid. Skær kanten af, og prik bunden tæt. Bag bunden ca. 15 min. ved 200°. Bunden er klar, når den er gylden og slipper kanten. Bærrene renses, skæres evt. i mindre stykker og drysses med sukker efter smag. Fløden piskes til skum, blandes med yoghurt og smages til med sukker eller honning. Cremen bredes ud i den helt afkølede tærteform, og kagen pyntes med bærerne.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 14-07-2007 19:12, redigeret: 16-07-2007 22:06
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: TærterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9296 der ser denne opskrift.