Det er en dejlig mormorgrød med sødme og syrlighed, som bare smager af mere.
Mængde/antal pers: 2 pers.
Ingredienser: 500gr. stikkelsbær 1½ - 2 dl vand 200 g sukker ½ vanillestang ( kan udelades) ½ spsk. kartoffelmel til jævning piskefløde eller cremefine vanilla Fremgangsmåde:
Skyl bærrene og nip eller skær blomsten væk. Hæld bær og vanillestang i en gryde med kogende vand. Kog det op og lad det derefter trække 10 min. Smag til med sukker og kog op en gang til. Jævn med kartoffelmel.
Lad grøden afkøle og server med piskefløde eller cremefine vanilla.
Opskriften er skrevet af: Johnnie, 19-07-2007 00:09, redigeret: 28-07-2007 00:02
Andre opskrifter skrevet af Johnnie
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8826 der ser denne opskrift.