Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Bagte abrikoser med græsk yoghurt

Det er dejligt tilbehør til lammekød eller andre kødretter.
Prøv dem også til dessert.


Mængde/antal pers: 2 pers.

Ingredienser:
 6 friske abrikoser
 1 spsk. rørsukker
 Græsk yoghurt eller gedeyoghurt
Fremgangsmåde:

Man starter med at halvere frugterne og fjerner stenene.
Placer frugterne i et ovnfast fad med skærefladen opad.
Strø rørsukker udover. Bag dem i ovnen ved 225gr. 12 -15min., til de er møre og gyldne.

Opskriften er skrevet af: Johnnie, 21-07-2007 18:39, redigeret: 28-07-2007 00:04

Andre opskrifter skrevet af Johnnie
Findes i følgende kategorier:  Sommermad Søde sager Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5672 der ser denne opskrift.