Lækker konfektagtig kage til dessert - helt uden fedtstof
Ingredienser: 300 revet gulerod 150 g finthakkede hasselnøddekerner 2 æg 125 g sukker 30 g hvedemel 2 tsk bagepulver Fremgangsmåde:
Bland æg og sukker og pisk det lyst og luftigt med el-pisker. Sigt mel og bagepulver i og rør det i sammen med gulerødder og nødder. Smør en springform godt med fedtstof og kom dejen i. Bag kagen midt i en 175 gr. varm ovn i ca. 40 min. Den skal føles lidt fast og det er bedre at give den 5 min. for meget end for lidt, eftersom gulerødderne kan gøre den fugtig. Lad den køle helt af. Den er også god dagen efter og velegnet til frysning
Opskriften er skrevet af: tinkerbell, 12-08-2007 15:59, redigeret: 21-08-2007 14:38
Andre opskrifter skrevet af tinkerbell
Findes i følgende kategorier: KagerDesserterSøde sagerTil kaffen/theenKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: EMD: Har afprøvet denne opskrift EMD kommentar:Fantastiks kage! MEN alt for kort tid i ovnen. Jeg gav den omkring dobbelt så lang tid, OG vendte den. - Den var totalt "rå" i bunden. Jeg brugte en springform med bagepapir, måske derfor??
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9020 der ser denne opskrift.