Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Gulerodskage med hasselnødder

Lækker konfektagtig kage til dessert - helt uden fedtstof

Ingredienser:
 300 revet gulerod
 150 g finthakkede hasselnøddekerner
 2 æg
 125 g sukker
 30 g hvedemel
 2 tsk bagepulver
Fremgangsmåde:

Bland æg og sukker og pisk det lyst og luftigt med el-pisker. Sigt mel og bagepulver i og rør det i sammen med gulerødder og nødder. Smør en springform godt med fedtstof og kom dejen i. Bag kagen midt i en 175 gr. varm ovn i ca. 40 min. Den skal føles lidt fast og det er bedre at give den 5 min. for meget end for lidt, eftersom gulerødderne kan gøre den fugtig. Lad den køle helt af. Den er også god dagen efter og velegnet til frysning

Opskriften er skrevet af: tinkerbell, 12-08-2007 15:59, redigeret: 21-08-2007 14:38

Andre opskrifter skrevet af tinkerbell
Findes i følgende kategorier:  Kager Desserter Søde sager Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
EMD: Har afprøvet denne opskrift
EMD kommentar: Fantastiks kage! MEN alt for kort tid i ovnen. Jeg gav den omkring dobbelt så lang tid, OG vendte den. - Den var totalt "rå" i bunden. Jeg brugte en springform med bagepapir, måske derfor??

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9020 der ser denne opskrift.