Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Lækre tunfrikadeller med dild

Superlækre og fedtfattige!

Mængde/antal pers: 8-10 stk

Ingredienser:
 2 ds tun i vand
 2 æg
 2 spsk creme fraiche (9% eller 18%)
 4 spsk rasp
 1-2 bundter friskklippet dild
 salt
 peber
 smør og olie til stegning
Fremgangsmåde:

Rør den afdyppede tun sammen med æg, creme fraichee, rasp og dild.
Krydr med salt og peber og form farsen til frikadeller.
Steg dem gyldne og sprøde i lidt smør og olie.
Ris og salat er godt tilbehør.


Opskriften er skrevet af: Anja, 23-01-2002 21:53, redigeret: 06-01-2011 11:25

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Retter med tun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: En af mine favoritter til hverdagsmaden - prøv disse - de smager langt bedre end man kunne forestille sig!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 22190 der ser denne opskrift.