Ingredienser: 2 ds tun i vand 2 æg 2 spsk creme fraiche (9% eller 18%) 4 spsk rasp 1-2 bundter friskklippet dild salt peber smør og olie til stegning Fremgangsmåde:
Rør den afdyppede tun sammen med æg, creme fraichee, rasp og dild. Krydr med salt og peber og form farsen til frikadeller. Steg dem gyldne og sprøde i lidt smør og olie. Ris og salat er godt tilbehør.
Opskriften er skrevet af: Anja, 23-01-2002 21:53, redigeret: 06-01-2011 11:25
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: SlankemadRetter med tunKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: En af mine favoritter til hverdagsmaden - prøv disse - de smager langt bedre end man kunne forestille sig!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 22190 der ser denne opskrift.