|
|
|
Grøn Lakseroulade
Denne lakseroulade er ideel som forret til fødselsdage og festbuffeter, da den både er meget dekorativ og lækker. Den er let at lave, selv om spinatdejen skal bages. Det gør den let at rulle.
Mængde/antal pers: 6 pers
|
|
Ingredienser:
2 hele æg
100 g frisk baby spinat
0,7 dl fløde
150 g flødeost naturel
1/2 tsk køkkensalt
1/2 tsk peber
2 spsk citronsaft
3 spsk frisk hakket basilikum
200 g røget laks
Fremgangsmåde:
Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, fi nt snittet spinat og fløde. Ægghehviderne piskes tive og tilsættes til massen. Massen hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Det skal ligge i ca. 1/2 cm tykkelse og lige lange på hver side. Bages ved 200°C i ca. 15 -20 min., eller indtil roulademassen er fast og gyldenbrun. Bland flødeost med salt, peber, citronsaft og hakket frisk basilikum. Smør blandingen på rouladebunden, når denne er afkølet. Til sidst lægges røget laks i skiver hen over, og rouladen rulles forsigtigt sammen. Rouladen skal stå i køleskabet min.1 time før servering. Ved servering skæres i ca. 1 cm tykke skiver der kan anrettes på fad med citronskiver, kaviar naturel og basilikum/dild.
|
|
Opskriften er skrevet af: Rasmus75, 20-08-2007 20:15, redigeret: 26-03-2013 20:19
Andre opskrifter skrevet af Rasmus75
Findes i følgende kategorier: Forretter Retter med laks
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Andre kommentarer: Begejstret: Har afprøvet denne opskrift Begejstret kommentar: Lækker og nem at lave. Man kan også bruge 'Flødeost med hvidløg og urter' med lidt sitronsaft rørt i. Rocatis: Har afprøvet denne opskrift Rocatis kommentar: Denne er rigtig go, kan varmt anbefales til forret med dressing og flutes til. Tinamusen: Har afprøvet denne opskrift Tinamusen kommentar: Den er rigtig god, og alle synes den er super lækker..
Bruger dog pasturiserede æg i bunden, for at være sikker at der ikke sker noget, hvis de ikke bliver helt gennembagte.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 190542 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|