Superlækre krydrede kartofler med sennepsfrø, karry og hvidløg!!
Mængde/antal pers: 4 pers
Ingredienser: 1½ kg kartofler 3 tsk olie 1 tsk sennepsfrø (kan erstattes med 1½ tsk sennepsmel) 2 fed hvidløg 3 tsk stærk karry 4 dl flåede tomater salt peber
Pynt: Persille (evt. bredbladet) Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne og skær dem i både. Kog dem i letsaltet vand til de er halvmøre, ca. 5-6 min og hæld dem i en sigte.
Varm en pande med olie og svits sennepsfrø/sennepsmel, karry og hvidløg i tynde skiver. Herefter tilsættes flåede tomater (blendede).
Giv det et opkog og vend kartoflerne i sovsen. Læg låg på og lad det simre ved svag varme ca. 10 min under jævnlig omrøring. Når sovsen begynde at hænge fast på kartoflerne, er de ved at være færdige. Smag til med salt og peber.
Pynt til sidst med friskklippet persille.
Uhhhhm!
Opskriften er skrevet af: Anja, 23-01-2002 22:15
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: SlankemadTilbehørKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: De smager super godt og er nemme at lave!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10127 der ser denne opskrift.