Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Ristet skrubbe med rødbeder og krydderurter.

Her er en rigtig dejlig fiskeret. Man kan bruge andre
fladfisk.


Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 500 g skrubbefileter
 8 små rødbeder, ca. 400 g
 4 tomater
 2 håndfulde frisk basilikum
 1 håndfuld frisk esdragon
 1 spsk. rapsolie
Fremgangsmåde:

Kom rødbederne i en gryde med 1 tsk. salt, og dæk med
vand. kog rødbederne møre, det tager ca. 30 min.
køl de møre rødbeder af under koldt vand, og gnid
skindet af. Skær rødbederne i skiver, og bred dem ud
på et fad. Skær tomaterne i små tern. Pluk blade af basi-
likum og esdragon. Fold skrubbefileterne sammen på midten,
og steg dem i olien på en slip let- pande, til de er gylden-
brune på den ene side. Vend fisken om, tilsæt krydder-
urter og tomat, og steg det hele til fisken er gyldenbrun.
Krydr fisken med salt og peber, og anret fisk, krydder-
urter og tomat oven på rødbedeskiverne. Server retten
med kogte kartofler og groft brød.


Opskriften er skrevet af: Johnnie, 12-09-2007 23:21, redigeret: 02-10-2007 00:38

Andre opskrifter skrevet af Johnnie
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Hovedretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4640 der ser denne opskrift.