Ingredienser: 250 g kalkunkød 1 stort løg 500 g champignon 1 grøn peber ½ ds. ananas i stykker 1 - 2 spsk dijonsennep eller andet stærk sennep 2 - 3 dl ketchup salt 2 tsk karry 1 tsk paprika 2 tsk olie til stegning
Fremgangsmåde:
Skær champignon i grove skiver.Skær kødet i 1 gange 1 cm store tern, peberfrugten i strimler og løget i tern. Varm en gryde op uden olie og svits karry og paprika et øjeblik under omrøring. Hæld de svitsede krydderier i en skål. Kom 2 tsk olie i gryden. Svits løget heri. Tilsæt kødet og lad det skifte farve i gryden. Kom champignonskiverne i og svits til champignonerne begynder at afgive væde. Tilsæt de svitsede krydderier, sennep, ketchup og ananasstykkerne. Kom 1 dl vand i saucen og lad kødet koge mørt. Smag til med salt.
Server ris til.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 20-09-2007 19:06, redigeret: 20-09-2007 19:07
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: Retter med kalkunKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5290 der ser denne opskrift.