Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Honningglaserede pigeoner

Her er dejligt "julet" tilbehør.

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 8 pigeonæbler
 2 spsk. æbleeddike
 el. hvidvinseddike
 1 spsk. honning
 Smør eller andefedt
Fremgangsmåde:

Æblerne befries for kernehuset og skæres i ikke for tynde både, der sauterer kort tid i andefedt eller smør, hvorefter
eddike kommes ved og koges næsten ind. Honningen
kommes på panden til sidst og glaserer æblerne. Krydres
med salt og peber. Det er fremragende tilbehør til både
vildt, and og svinekød.


Opskriften er skrevet af: Johnnie, 04-12-2007 18:56, redigeret: 09-03-2008 18:16

Andre opskrifter skrevet af Johnnie
Findes i følgende kategorier:  Julemad Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5669 der ser denne opskrift.