Ingredienser: 150 g smør 100 g god mørk chokolade 1 dl fløde 1 spsk pulverkaffe 4 spsk kakao 2 tsk vaniljesukker 175 g sukker 3 æg 100 g mel 1 tsk bagepulver Fremgangsmåde:
Smelt smørret i en lille gryde. Tag den fra varmen og kom chokolade brækket i mindre stykker i. Rør til chokoladen er smeltet. Tilsæt fløde, kaffepulver, kakao og vaniljesukker og rør det sammen. Rør æggene i. Sigt mel og bagepulver ned i chokoladeblandingen og rør det glat. Hæld dejen i en smurt rund form, ca. 22 cm. Bag kagen ved 175° på midterste rille 20 - 30 min. Kanterne skal være faste, og kagen skal være blød i midten. Stil kagen koldt, til den er stivnet. Server med flødeskum eller is og frugt.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 06-12-2007 19:17, redigeret: 23-02-2009 09:38
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Lækker kage - jeg pyntede den med flødeskum (se billedet) - men man kan også med fordel servere kagen helt nybagt, med flødeskummen ved siden af - for kagen smager ekstra godt, når den er lun.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8575 der ser denne opskrift.