Ingredienser: 1 pk frisk båndpasta (250 g) salt 2 spsk olie 1 lille løg 1 kvist estragon 1 spsk smør 200 g rejer (dybfrost) Friskkværnet peber
25 g friskrevet parmesanost Fremgangsmåde:
Kog pastaen i rigeligt vand tilsat salt og 1 spsk olie efter anvisningen på pakken. Pil og hak løget og svits det få minutter i smør i en pande med høj kant eller i en gryde. Optø rejerne i lidt lunkent vand, dryp vandet af dem og kom dem i panden. Tilsæt desuden hakket estragon og friskkværnet peber og lad det småstege i 2 min under omrøring.
Hæld vandet fra pastaen og og den dryppe fri for væde. Fordel 1 spsk olie over pastaen og rør rundt. Kom pastaen op i panden og bland den med de varme rejer.
Anrettes på tallerkener og drysses med friskrevet parmesanost.
Tip: Hvis du ikke kan finde en kvist estragon, kan du bruge lidt tørret estragon og pynte med dild i stedet.
Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30, redigeret: 17-12-2002 21:31
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: SlankemadHverdagsmadRetter med rejerPastaretterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Rigtig lækker og nem ret!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 27449 der ser denne opskrift.