Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Frisk båndpasta med rejer og parmesan

Lækker ret, der er rigtig nem at lave

Mængde/antal pers: 2 pers

Ingredienser:
 1 pk frisk båndpasta (250 g)
 salt
 2 spsk olie
 1 lille løg
 1 kvist estragon
 1 spsk smør
 200 g rejer (dybfrost)
 Friskkværnet peber


 25 g friskrevet parmesanost
Fremgangsmåde:

Kog pastaen i rigeligt vand tilsat salt og 1 spsk olie efter anvisningen på pakken.
Pil og hak løget og svits det få minutter i smør i en pande med høj kant eller i en gryde.
Optø rejerne i lidt lunkent vand, dryp vandet af dem og kom dem i panden. Tilsæt desuden hakket estragon og friskkværnet peber og lad det småstege i 2 min under omrøring.

Hæld vandet fra pastaen og og den dryppe fri for væde. Fordel 1 spsk olie over pastaen og rør rundt.
Kom pastaen op i panden og bland den med de varme rejer.

Anrettes på tallerkener og drysses med friskrevet parmesanost.

Tip:
Hvis du ikke kan finde en kvist estragon, kan du bruge lidt tørret estragon og pynte med dild i stedet.

Opskriften er skrevet af: Anja, 21-08-2000 20:30, redigeret: 17-12-2002 21:31

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Slankemad Hverdagsmad Retter med rejer Pastaretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Rigtig lækker og nem ret!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 27449 der ser denne opskrift.