Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Afrikansk brød

Lækkert brød til eftermiddags-theen

Mængde/antal pers: 1 stk

Ingredienser:
 875 ml hvedeflager
 500 ml hvedeklid
 500 ml havregryn
 250 ml solsikkekerner
 150 g rosiner
 30 ml mørk farin
 1 tsk salt
 2 små tsk natron
 2 små tsk bagepulver
 500 ml kærnemælk
 375 ml mælk


 ingredienserne kan man måle i et litermål
Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser godt sammen. Kom massen i en stor brødform beklædt med bagepapir og glat overfladen. Bag det på nederste rille i en 180 gr. varm ovn i ca. 2,25 time. Mærk efter med en kødnål eller strikkepind om der hænger dej ved. Læg evt. folie over i den sidste halve time, så overfladen ikke bliver for mørk. Tag det ud af ovnen og læg et viskestykke over til det er koldt. Brødet er bedst at skære efter en dag. Fryseegnet

Opskriften er skrevet af: tinkerbell, 09-12-2007 19:27, redigeret: 09-03-2008 18:14

Andre opskrifter skrevet af tinkerbell
Findes i følgende kategorier:  Bagning Brød Tilbehør Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14581 der ser denne opskrift.