Ingredienser: 875 ml hvedeflager 500 ml hvedeklid 500 ml havregryn 250 ml solsikkekerner 150 g rosiner 30 ml mørk farin 1 tsk salt 2 små tsk natron 2 små tsk bagepulver 500 ml kærnemælk 375 ml mælk
ingredienserne kan man måle i et litermål Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser godt sammen. Kom massen i en stor brødform beklædt med bagepapir og glat overfladen. Bag det på nederste rille i en 180 gr. varm ovn i ca. 2,25 time. Mærk efter med en kødnål eller strikkepind om der hænger dej ved. Læg evt. folie over i den sidste halve time, så overfladen ikke bliver for mørk. Tag det ud af ovnen og læg et viskestykke over til det er koldt. Brødet er bedst at skære efter en dag. Fryseegnet
Opskriften er skrevet af: tinkerbell, 09-12-2007 19:27, redigeret: 09-03-2008 18:14
Andre opskrifter skrevet af tinkerbell
Findes i følgende kategorier: BagningBrødTilbehørTil kaffen/theenKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 14581 der ser denne opskrift.