Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Nemme Sarah Bernhard-kager

Super nemme og lækre kager til isen - når det skal være lidt særligt

Mængde/antal pers: 40 stk

Ingredienser:
 40 makroner ikke for store
 2 dl piskefløde
 2 spsk. kakao
 2 spsk. sukker
 ca. 200 g mørk overtrækschokolade
 valnødder/cocktailbær eller andet til pynt
Fremgangsmåde:

Pisk fløden halvstiv. Kom kakao og sukker i og rør eller pisk fløden helt stiv. Top fyldet op på makronerne og stil dem i fryseren 2 timer. Smelt chokoladen - lad den svale lidt af - og smør et tykt lag på kagerne. Tryk en valnød eller andet i toppen af kagen inden chokoladen stivner.

Opskriften er skrevet af: tinkerbell, 28-12-2007 18:05

Andre opskrifter skrevet af tinkerbell
Findes i følgende kategorier:  Desserter Søde sager Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10346 der ser denne opskrift.