Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Samosa med kylling og kartoffelfyld

Filopakkerne er gode kolde til madpakken

Mængde/antal pers: 20 stk

Ingredienser:
 1 kylling
 1 stang kanel
 5 hele nelliker
 5 kardemommekapsler
 1 grøn chili
 1 spsk salt


 Fyld:
 2 spsk olivenolie
 1 hakket løg
 1 tsk chiliflager
 2 tsk stødt koriander
 150 g hakkket frisk spinat
 300 g kogte, pillede kartofler i tern
 2 dl yoghurt naturel
 100 g smeltet smør
 20 ark fillodej


Fremgangsmåde:

Kog kyllingen i rigeligt vand med krydderier og salt i en time. Tag kyllingen op og pil den i små stykker, kassér skind og ben. Kom olivenolie på en pande og tilsæt løg, chili, koriander og kylling. Lad det stege et par minutter, tilsæt spinat og kartofler og lad det stege yderligere 5 min. Sluk for varmen og rør yoghurt i. Læg fillodejen på bordet, tag et ark og pensl med smør, læg et andet ark ovenpå og pensl med smør igen. Skær arket i to på langs. Læg fyldet i det en hjørne og fold det til en trekantet pakke. Læg dem på bagepair og pensl dem med smør. Bag i ovnen ved 200 gr. i 20 min.


Opskriften er skrevet af: tinkerbell, 29-12-2007 10:21

Andre opskrifter skrevet af tinkerbell
Findes i følgende kategorier:  Snacks Frokost Sommermad Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12858 der ser denne opskrift.