Ingredienser: 2 dl. piskefløde 3 æg (pasteuriserede anbefales, 3 hvider, 3 blommer) 125 g. philadelphia smøreost ½ dl sukker 1 tsk vanillesukker 100 g digestive kiks Fremgangsmåde:
Pisk fløden stiv. Del æggeblommer og hvider, og pisk hviderne stive. Rør osten lind og bland æggeblommerne i et ad gangen, tilsæt sukker og vanille. Bland flødeskummet og hviderne forsigt i ostemassen. Hæld blandingen i en springform og frys den minimum 4 timer.
Tages ud 15 min før servering, Drys med knuste digestive kiks.
Velbekomme
- kagen kan serveres med ferskner i både
Opskriften er skrevet af: wessel, 01-02-2008 07:32, redigeret: 09-03-2008 18:59
Andre opskrifter skrevet af wessel
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7098 der ser denne opskrift.