Næsten som "de rigtige kyskager", og med både mørk chokolade og nødder. Må spises af diabetikere
Mængde/antal pers: ca. 25 stk
Ingredienser: 2 æggehvider 110 g perfect fit sukkererstatning 40 g mørk chokolade 40 g hasselnødder Fremgangsmåde:
Pisk æggehviderne halvt stive over vandbad. Fortsæt med at piske kraftigt mens perfect fit dryses langsomt i. Pisk over vandbadet til æggemassen er helt stiv og kan stå i fine toppe. Tag fra varmen. Vend hakket chokolade og nødder i. Stil i små toppe med en teske på bagepapir. Stil i forvarmet ovn i 2 timer ved 100 grader. Skru ned til 75 grader og lad kyskagerne tørre i omkring 12 timer (ja du hørte rigtigt!!!). Når de slipper bagepapiret let og ikke føles bløde i bunden mere, er de færdige......og smager himmelsk!
Kan også bages som en bund til is, men skal så have noget længere tid i ovnen.
Obs. Kyskagerne hæver ikke, så de kan med fordel stilles tæt på bagepladen.
Opskriften er skrevet af: hellek29, 15-02-2008 16:07, redigeret: 09-03-2008 20:16
Andre opskrifter skrevet af hellek29
Findes i følgende kategorier: KagerSøde sagerTil kaffen/theenSukkerfri opskrifterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10058 der ser denne opskrift.