Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Benløse fugle

Her er en dejlig "mormorgryde", som varmer i den kolde tid.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 600 g kalveinderlår i skiver
 100 g røget spæk
 snor el. tandstikker
 40 g smør
 40 g mel
 1 kg kartofler
 150 g kålrabi
 hakket kruspersille
Fremgangsmåde:

Bank kalveskiverne flade og læg en skive spæk og salt og peber på hver. Rul dem sammen og fæstn dem med en tandstik eller bind dem med en snor. Brun rullerne på en pande i halvdelen af smøret, drys med mel, overhæld med lidt kogende vand(gerne kogevand fra kartoffel/ kålrabi)
og braiser dem under låg i 20- 30 min. til de er møre. Skræl
kartoflerne og kålrabi, skær dem i tern og kog dem møre i vand uden salt. Mos dem og smag til med smør, kogevand,
salt og peber. Server benløse fugle og mos med syltede rødbeder og hakket persille.

Opskriften er skrevet af: Johnnie, 23-02-2008 01:15

Andre opskrifter skrevet af Johnnie
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Vintermad Retter med kalvekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6560 der ser denne opskrift.