Ingredienser: 250 g margarine 250 g sukker 4 æggeblommer 250 g mel 250 g kartoffelmel 3 tsk bagepulver 3 dl mælk 4 æggehvider 125 g sukker 1 tsk vaniljesukker 100 g kokosmel Fremgangsmåde:
Rør det blødgjorte margarine med dukker, til det er let og smidig. Rør æggeblommerne i en af gangen og rør godt mellem hver. Bland og sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken. Bred dejen ud i en bradepande, smurt eller beklædt med bagepapir. Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°. i ca. 20 min. Imens piskes hviderne stive. Irøres med sukker af et par gange og tilsættes derefter vaniljesukker og kokosmel. Bred derefter dejen over den halvbagte kage og forsæt bagningen i va. 15 - 20 min. Afkøles i bradepanden.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 02-03-2008 16:24
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6171 der ser denne opskrift.