Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Broccoli salat m. pasta og jordskokker

Lækker alternativ pastasalat

Mængde/antal pers: 2-4 personer

Ingredienser:
 2 dl. creme fraiche gerne 9 %
 200 gr. pasta skruer
 1/4 broccoli
 2 koteletter
 3 spsk. raps olie
 1 tsk chili pulver
 1 tsk paprika
 1 tsk oregano
 1 brev græsk pulver dressing fra knorr
 3 spsk. vand
 4 store jordskokker (kan udelades)
Fremgangsmåde:

Rør 2 spsk. olie op i 3 spsk. vand, og tilsæt 1 tsk. chili pulver, 1 tsk. paprika og 1 tsk. oregano.
Pisk ingredienserne sammen, og læg koteletterne ned i marinaden.

Kog pastaen i vand med 1 tsk. salt og 1 spsk. olie.

Del broccolien i små buketter, og kog 1 liter vand. Læg broccoli buketterne i den kogende vand, og kog dem i 3 min. Læg de kogte buketter i iskoldt vand.

Skræl jordskokkerne, og skær dem i tynde skiver.

Steg koteletterne på panden i ca. 10 minutter. Lad dem køle af, og steg jordskokkerne på panden i den resterende marinade, og køl dem af. Skær kotelleterne ud i små tern.
Lav dressingen: rør cremefraice og et brev af græsk pulver dressing fra knor sammen.
Vend dressingen med pasta og broccoli og anret med jordskokker og kotelet-tern,

Opskriften er skrevet af: kitty kat, 04-03-2008 14:16, redigeret: 18-02-2018 22:22

Andre opskrifter skrevet af kitty kat
Findes i følgende kategorier:  Frokost Sommermad Retter med svinekød Salat 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Dejlig pastasalat. Jeg syntes at jordskokkerne gav et virkelig lækkert indspark til salaten.
Jeg synes til gengæld at der var alt for meget pasta i forhold til de andre ingredienser. Så jeg brugte kun 150 g pasta.


Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 20509 der ser denne opskrift.