Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Æblesalsa med soltørrede tomater og chili

Dejligt tilbehør til en god svinekotelet. Giv godt groft brød til.

Mængde/antal pers: 2 pers.

Ingredienser:
 2 mellemstore æbler
 4- 6 soltørrede tomater
 1 lille løg
 1 rød chili


 2 spsk. rapsolie
 1 spsk æbleddike
 1/4- spsk honning
 salt og peber
Fremgangsmåde:

Hæld kogende vand på de soltørrede tomater og stil dem til side.
Skær æblerne og løget i små tern. Fjern kerner og skillevægge fra chilien og hak den fint. Rør olie og æbleeddiken sammen og smag til med honning, salt og peber.
Pres vandet af de soltørrede tomater og skær dem i små tern. Bland dem med æbler, løg og chili. Hæld olie/eddike dressingen over salsaen og stil den køligt inden servering.

Opskriften er skrevet af: Johnnie, 06-03-2008 23:41, redigeret: 09-03-2008 18:51

Andre opskrifter skrevet af Johnnie
Findes i følgende kategorier:  Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6054 der ser denne opskrift.