Ingredienser: 4 æggeblommer 8 spsk sukker 2 tsk. vanillesukker ½ l piskefløde
Fyld: 100 g rå marcipan ½ dl cognac, sherry eller portvin 50 g mørk chokolade 50 g valnødder
Pynt: Chocoladekringler 2 dl piskefløde
Fremgangsmåde:
Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker tykt og skummende. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. Kom halvdelen af massen i en springform og sæt den i fryseren i ca. 2 timer, til isen er frosset. Rør marcipanen blød med den spiritus, du har valgt. Hak valnødder og chokolade. Fordel marcipanen over den frosne is og drys med nødder og chokolade. Kom resten af isblandingen hen over og sæt formen tilbage i fryseren mindst 2 timer. Tag isen ud af formen ved servering og pynt med flødeskum og chokoladekringler.
Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 26-01-2002 19:13, redigeret: 18-02-2003 09:24
Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Rigtig lækker!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9139 der ser denne opskrift.