Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Italiensk Kalkungryderet.

Server den til en venne hygge aften

Mængde/antal pers: 4 - 6

Ingredienser:
 500 g kalkunbryst
 250 g bacon i tern
 4 store løg
 5 fed hvidløg
 1 grøn peber
 1 gul peber
 5 tørrede tomater
 frisk basilikum
 2 spiser karry ( gerne stærk )
 jomfru olivenolie
  l mornay sauce


 Tomatsalat:
 1 stort rødløg
 6 fed hvidløg
Fremgangsmåde:

Løgenene/ hvidløgene skæres ud i små firkanter og brunes let i jomfru olivenolie og karry, når løgene har antaget en gylden farve tages de op.
Kalkunbrystet udskæres i strimler ( 1x1 cm tykkelse ) og brunes i samme olie/ karry. Når kødet er brunet tages disse
op til løgene og baconstykkerne steges gyldne.
Efter endt bruning af bacon tilsættes løgene og kalkunstrimlerne sammen med grøn/gul peber/ tørrede tomater som er udskåret i meget små firkanter, 12 blade hakket basilikum, Mornaysaucen hældes over og dt hele småkoger i 20 min.

Tomatsalat:
2 store bøftomater udskæres i skiver, løg og hvidløg hakkes, hvidløggene brunes uden fedtstof på panden. Tomatskiverne lægges på et fad og der hældes en anelse jomfru olie over - løg/hvidløg drysses over hver enkelt skive og serveres.



Opskriften er skrevet af: Svend Erik, 12-03-2008 23:40, redigeret: 12-03-2008 23:43

Andre opskrifter skrevet af Svend Erik
Findes i følgende kategorier:  Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6501 der ser denne opskrift.