Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Grahams-boller

Rigtig gode

Mængde/antal pers: 12 stk.

Ingredienser:
 2 dl sødmælk
 2 dl vand
 1 tsk. salt
 50 g akaciehonning
 50 g smør
 25 g gær
 150 g grahamsmel
 350-400 g hvedemel
 1 æg til pensling
Fremgangsmåde:

Varm mælk, vand, salt og honning op med smør, til smørret er smeltet. Afkæø til lunkent, og opløs gæren i det. Rør grahamsmel og halvdelen af hvedemelet i.
Hæld melet på et bord og hæld dejen ned over melet. Lad det hæve i en time. Når det har hævet skal der laves 12 boller og i ovnen ved 210 grader i ca. 15 min.

Opskriften er skrevet af: boe, 24-03-2008 19:39, redigeret: 24-03-2008 19:45

Andre opskrifter skrevet af boe
Findes i følgende kategorier:  Boller 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Andre kommentarer:
Heidif: Har afprøvet denne opskrift
Heidif kommentar: Super gode luftige grovboller som selv ungerne (4 & 5 år) er helt vilde med!")

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12115 der ser denne opskrift.