Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Chokolade-mousse

Lækker chokolade-mousse med smag af appelsin

Mængde/antal pers: 4-5 portioner

Ingredienser:
 5 pasteuriseret æggeblommer
 100 g bitter chokolade
 2 dl piskefløde
 1 tsk reven appelsin- eller clemmentin-skal


 Pynt:
 lidt flødeskum
 kandiserede violer
Fremgangsmåde:

Rør æggeblommerne seje. Smelt chokoladen i en skål med tætsluttende låg over vandbad. Vandet må ikke bulderkoge, kun simre. Rør chokoladen igennem, når den er smeltet og lad den afkøle lidt. Rør chokoladen i æggeblommerne, tilsæt reven appelsin- eller clementin-skal og lad massen blive lidt mere afkølet. Pisk fløden og vend den i chokolademassen. Hæld desserten i en skål eller portionsglas. Stil den koldt i en -1 time.

Pyntes med flødeskum og kandiserede violer lige inden servering.

Opskriften er skrevet af: Lyks, 25-03-2008 16:37, redigeret: 26-03-2008 19:14

Andre opskrifter skrevet af Lyks
Findes i følgende kategorier:  Desserter Søde sager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8052 der ser denne opskrift.