Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Chokaladekager med fyld

Små kager der sir' spar es

Mængde/antal pers: 24 stk.

Ingredienser:
 100 g mel
 2 spsk kakao
 4 æg
 150 g sukker


 Fyld:
 1/4 l piskefløde
 100 g god chokolade
Fremgangsmåde:

Varm fløde og hakket chokolade op til kogepunktet og rør i dette i 4 min. Sæt det i køleskab i 4 timer. Pisk fyldet til en slags tungt flødeskum.
Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne lette og lysegule med halvdelen af sukkeret. Pisk hviderne stive og dernæst seje med resten af sukkeret. Vend mel og kakao, der sigtes, i æggeblommemassen og fold til sidst æggehviderne i. Fordeles med sprøjtetylle på bageplade til 48 små cirkler med kupel.
Bages ved 190 i en forvarmet ovn i 10 - 12 min, til de er gennembagte. Køler af på bagerist og lægges sammen to og to omkring chokoladecremen.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 21-04-2008 01:21, redigeret: 22-04-2008 16:44

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Småkager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5990 der ser denne opskrift.