Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Bradepandekage med kanel,æbler,mandler

Super god

Mængde/antal pers: 10 - 12 pers

Ingredienser:
 150 g blød margarine
 250 g sukker
  stang vanilje
 4 mellem æg
 150 g mel
 1 tsk bagepulver


 Fyld:
 750 g skrællede æbler (gerne cox orange)
 85 g sukker
 1 spsk stødt kanel
 50 g smuttede mandler


 Glasering og pynt:
 2 dl pureret tyk abrikosmarmelade
 lidt citronsaft


Fremgangsmåde:

Pisk margarine, sukker og vaniljekorn tykt, tilsæt æggene et ad gangen. Bland melet med bagepulver og vend det i dejen, der røres sammen. Bred dejen ud i en velsmurt bradepande på 24 x 32 cm. Bland sukker og kanel sammen. Æblerne skæres i tern og trykkes ned i dejen, drys sukker-kanelblandingen samt hakkede mandler over i et tykt lag. Bag kagen midt i ovnen ved 175 i ca. 30 min.
Tag kagen ud. Smelt abrikosmarmeladen i en lille gryde med citronsaft, og glaser kagen med marmeladen. Sæt kagen i ovnen igen, og bag den endnu 5 - 10 min. Tag kagen ud, og lad den køle lidt af.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 23-04-2008 16:29, redigeret: 02-05-2008 11:37

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7897 der ser denne opskrift.