|
|
    
|
|
En kongelig dessert
Den er bare super god en rigtig kaloriebombe
Mængde/antal pers: 6 pers
|
|
Ingredienser:
2 dl rabarberkompot
300 g jordbær
100 g hindbær
3 æggeblommer
100 g sukker
saften af ½ appelsin
3 blade husblas
3 dl piskefløde
Pynt:
500 g marcipan
rød frugtfarve
1 dl flødeskum
100 g jordbær
Fremgangsmåde:
Psk æg og sukker skummende og luftig med elmikser i 10 min. Bland alt det tørre sammen i en skål og sigt det over æggesnapsen. Fold det forsigtigt rundt, så luften bevares. Fordel det i en smurt springform og bag den i en forvarmet ovn ved 200° i 8 - 10 min. midt i ovnen. Køl kagebunden af på en rist, og når den er kold, sættes den tilbage i springformen. Mos så kompot med jordbær og hindbær. Pisk sukker med æggeblommerne og kom de mosede bær i. Udblød husblas i vand og smelt over vandbad. Rør det op med appelsinsaft og kom straks bærblandingen i. Pisk fløden til skum og vend i bærrene. Hæld over kagebunden i formen og stil den i køleskabet 4 - 12 timer. Tages ud og pyntes langs kanten med marcipan. På toppen laves små toppe af flødeskum, og lidt af marcipanen kommes rød frugtfarve og formes til små sløjfer. Kan evt. serveres med en god jordbæris
|
|
Opskriften er skrevet af: Jytte, 26-04-2008 19:14
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: Desserter
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Jytte, hvis du ikke kan genskabe opskriften, skal jeg så ikke slette den?
Andre kommentarer: Julle1964: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift Julle1964 kommentar: Der står man skal sigte alt det tørre og blande det i æggemassens men jeg kan ikke se hvad det tørre er i opskriften heller ikke hvormange æg og sukker der skal bruges til fyldet,,, syntes opskriften er lidt mangelfuld Jytte: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift Jytte kommentar: jeg kan desværre ikke finde opskriften,kan godt se at den er mangelfuld.det må du undskylde
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10619 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|