Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Scones - med mandler (gulerødder eller chokolade) og rosiner

Fantastiske! De er spændende og anderledes, og sammenlignet med 'normale' scones, er de slet ikke tørre og kedelige:)

Mængde/antal pers: 8-10stk

Ingredienser:
 225g hvedemel
 1,5tsk. bagepulver
 lidt salt
 40g sukker
 75g blødt smør


 40g hakkede mandler
 40g revet gulerødder ELLER hakket chokolade
 1æg


 1,5spsk A38 naturel
 3spsk cremefraiche


 70g rosiner


 Pensles med mælk og drys sukker ovenpå
Fremgangsmåde:

Tænd først ovnen på 225 grader (almindelig ovn)

Bland hvedemel, bagepulver, salt, sukker og den bløde smør, så dejen næsten bliver til krummer. Tilsæt derefter de hakkede mandler, de revede gulerødder (eller hakket chokolade) og ægget.

Derefter tilsættes A38 og cremefraiche, og så æltes dejen. Bagefter tilsættes rosinerne, men for at de ikke bliver mast, når de blandes i dejen, bruges der enten en dejskraber eller hænderne til at ælte dejen (forsigtigt!)

Form dejen til 8-10 boller, der pensles med mælk, hvorefter sukker drysses på toppen.

Placer dem midt i ovnen og giv dem 12-15minutter, hvorefter der tændes for grill de næste par minutter (hold godt øje så de ikke bliver for mørke) for at gøre dem gyldne:)

Opskriften er skrevet af: SofieSofie, 17-05-2008 11:21, redigeret: 17-05-2008 11:22

Andre opskrifter skrevet af SofieSofie
Findes i følgende kategorier:  Kager Brunch Boller 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7638 der ser denne opskrift.