Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Astrids Tunsalat

VELEGNET SOM EN FORRET PÅ ET STK. RISTET BRØD
ELLER SOM EN LET FROKOSTRET


Mængde/antal pers: 4 PERS.

Ingredienser:
 2 ÆG
 3 MELLEMSTORE TOMATER
 SALT OG PEBER
 1 DÅSE TUN I VAND
 2 TSK. REVET LØG
 1 FED HVIDLØG
 1 SPSK. FINTREVET PEBERROD
 8 FYLDTE OLIVEN
 1 SPSK. HAKKET DILD
 3 SPSK. MAYONAISE
 3 SPSK. CREME FRAICHE 18 %


Fremgangsmåde:

1. HAK OLIVEN FINT
2. KOG ÆGGENE OG HAK DEM
3. SKÆR TOMATERNE I BÅDE OG BRUG KUN SKALLERNE, DER HAKKES FINT.
4. BLAND MAYONAISE MED CREME FRAICHE OG DET ØVRIGE OG SMAG TIL MED SALT OG PEBER.
5. PYNT MED CITRON OG DILD.



Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 17-05-2008 16:04, redigeret: 30-06-2008 17:49

Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier:  Frokost Forretter Sommermad Hjemmelavet pålæg 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 25673 der ser denne opskrift.