Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Valnøddebrød med spelt og ahornsirup

Her er et skønt, letsødligt brød med valnødder. Prøv f.eks. at komme en god blommemarmelade på.

Mængde/antal pers: 1 stort brød

Ingredienser:
 25 g gær
  liter vand
  dl olie
 1 spsk salt
  dl ahornsirup
 50 g hakkede valnøddekerner
 200 g groft speltmel
 ca. 500 g sigtet speltmel
Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt olie, salt, ahornsirup,valnødder, og groft speltmel. Rør sigtet speltmel i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem. Sæt dejen til hævning et lunt sted i 45 min. Slå dejen ned og form den til et aflangt brød. Lav et par dybe snit i brødet og læg det til hævning på en bageplade under et fugtigt klæde i ca. 45 min.
eller til brødet har dobbelt størrelse. Bag brødet ved 200 grader i 30- 40 min.

Opskriften er skrevet af: Johnnie, 17-05-2008 18:49

Andre opskrifter skrevet af Johnnie
Findes i følgende kategorier:  Brød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7071 der ser denne opskrift.