Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jordbær med citron.

Her er en frisk, italiensk, variant med sommerens jordbær. Citron fremhæver jordbærrenes smag.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
  kg jordbær
 saft fra citron
 lidt revet citronskal
 5-6 spsk sukker
Fremgangsmåde:

Del de nippede, skyllede jordbær, hvis de er store.
Vend dem i en skål med sukker, citronsaft og citronskal.
Lad dem trække koldt 1 time før de serveres.

Opskriften er skrevet af: Johnnie, 04-06-2008 23:34, redigeret: 10-06-2008 00:34

Andre opskrifter skrevet af Johnnie
Findes i følgende kategorier:  Desserter Sommermad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5623 der ser denne opskrift.