Ingredienser: 250 g rabarber i mindre stykker 120 g sukker lidt vaniljekorn 1½ dl piskefløde 250 g jordbær
Tilbehør: sprøde småkager Fremgangsmåde:
Kom rabarber, sukker og vanilje i en gryde med 2 spsk. vand og læg låg på. Ryst gryden og lad den småsimre i 20 min. til det er blødt og kogt ud. Afkøl. Pisk fløden til skum og skær jordbær i skiver. Vend rabarberne rundt uden at blande helt i flødeskum og tilsæt skivede jordbær. Server med sprøde småkager.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 18-07-2008 15:17, redigeret: 12-08-2008 19:31
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5686 der ser denne opskrift.