Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Chokoladekage med kakaodrys

en ganske dejlig kage til kaffen

Mængde/antal pers: 8 pers

Ingredienser:
 150 g chokolade
 150 g smør
 3 æg
 150 g sukker
 100 g mel
  tsk bagepulver


 Kakao til drys
 smør til formen
Fremgangsmåde:

Smelt smør og chokolade over svag varme. Køl evt. af, hvis massen er blevet for varm,den skal kun have fingertemperatur. Rør derefter massen med sukker og æggeblommer. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen skiftevis med mel og bagepulver.
Fyld dejen i en smurt, rund form og bag kagen ved 175 i ca. 40 min. Mærk om kagen er gennembagt, før den tages ud af ovnen.
Drysses med kakao.

Opskriften er skrevet af: Svend Erik, 18-07-2008 15:52, redigeret: 11-09-2008 02:30

Andre opskrifter skrevet af Svend Erik
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5174 der ser denne opskrift.