Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Rødspættefilet med ananas

En lækker forret

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 4 rødspættefilet’er á ca. 100 g
 1 æblemost
 salt
 peber
 Dressing:
 100 g mayonnaise
 lidt tomatpuré
 citronsaft
 salt
 peber
 4 skiver ananas


Fremgangsmåde:

Drys fileterne med salt og peber og rul hver filet fra hale mod hoved. Bind om med bomuldsgarn. Kom filetrullerne i en gryde sammen med æblemost og damp dem møre ved svag varme. Tag forsigtigt fileterne op, fjern snorene og lad dem blive kolde. Anret hver filet på en skive ananas. Rør dressing sammen og fordel over. Server retten som forret med flutes.



Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 29-01-2002 18:31

Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Forretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5030 der ser denne opskrift.