Ingredienser: Dej ( til 2 lagkagebunde): 36 tuc kiks ( saltede) 350 g sukker 2 spsk vanilje sukker 200 g finmalede mandler( eller hasselnødder) 8 stiftpiskede æggehvider
Creme: 1/2 liter græsk yoghurt 10 % 200 g hindbær (evt. frosne) sødemiddel eller sukker ( mængde efter smag) friske jordbær ( kan udelades)
Pynt: Friske jordbær Fremgangsmåde:
Pisk æggehviderne stive i en skål og derefter pisk sukkeret heri i. Herefter skal resten af ingredienserne vendes i den stiftpiskede masse.. Skil dejen i 2 lige store portioner. Kom dejen i 2 velsmurte let raspede springforme( på 20 cm i diameter). Bag kagerne ved 180 grader i 35 min.
Bland græsk yoghurt og frosne bær. Sørg for at bærerne er godt mosede . Smag blandingen til med sukker efter smag. Put hindbær/yoghurt-blandingen på den ene kage og put den anden ovenpå ( ligesom en lagkage).
Pyntes med jordbær.
Opskriften er skrevet af: balthazor, 20-08-2008 20:20, redigeret: 11-09-2008 23:06
Andre opskrifter skrevet af balthazor
Findes i følgende kategorier: DesserterLagkagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 19730 der ser denne opskrift.