Ingredienser: 100 g mørk chokolade 2 spsk akaciehonning 25 g smør ½ spsk mørk farin 50 g hasselnødder Fremgangsmåde:
Smelt smørret ved svag varme i en lille gryde og kom honningen samt farin i under konstant omrøring. Kom chokoladestykkerne i og rør til massen er jævn. Imens sættes hasselnødderne i ovnen ved 200 grader i ca 5 minutter - herefter afskalles de og hakkes helt fint med en minihakker - og røres i chokolademassen. Kan evt. tilsættes frisk vanille eller citronskal efter ønske.
Spises med det samme - eller opbevares på køl og tages ud ca. en time før brug.
Opskriften er skrevet af: Anja, 23-09-2008 17:30, redigeret: 25-11-2008 12:21
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: BrunchSøde sagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Lækkert og eksklusivt - fx til brunchbordet
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16281 der ser denne opskrift.