Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Blød hjemmelavet nutella

Mængde/antal pers: ca 175 g

Ingredienser:
 100 g mørk chokolade
 2 spsk akaciehonning
 25 g smør
 ½ spsk mørk farin
 50 g hasselnødder
Fremgangsmåde:

Smelt smørret ved svag varme i en lille gryde og kom honningen samt farin i under konstant omrøring. Kom chokoladestykkerne i og rør til massen er jævn.
Imens sættes hasselnødderne i ovnen ved 200 grader i ca 5 minutter - herefter afskalles de og hakkes helt fint med en minihakker - og røres i chokolademassen.
Kan evt. tilsættes frisk vanille eller citronskal efter ønske.

Spises med det samme - eller opbevares på køl og tages ud ca. en time før brug.

Opskriften er skrevet af: Anja, 23-09-2008 17:30, redigeret: 25-11-2008 12:21

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Brunch Søde sager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Lækkert og eksklusivt - fx til brunchbordet

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 16281 der ser denne opskrift.