Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Nem og lækker ærtedip

Grønne ærter fra frost kan på 5 minutter trylles om til en sund og lækker dip.

Ingredienser:
 250 g fine, frosne ærter
 2 spsk creme fraiche 18%
 salt
 peber
 evt. 1 fed hvidløg




Fremgangsmåde:

Kog ærterne i 5 minutter i rigeligt vand.
Si vandet fra og blend ærterne med en stavblender.
Smag til med salt, peber og evt. hvidløg.
Vend creme fraiche i ærtepureen og server den som tilbehør til stegt kød eller fisk, eller som fyld i en sandwich

Opskriften er skrevet af: Anja, 23-09-2008 17:43, redigeret: 24-02-2009 09:55

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Super nem at lave - og smagte godt som tilbehør til kød.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6902 der ser denne opskrift.