Grønne ærter fra frost kan på 5 minutter trylles om til en sund og lækker dip.
Ingredienser: 250 g fine, frosne ærter 2 spsk creme fraiche 18% salt peber evt. 1 fed hvidløg
Fremgangsmåde:
Kog ærterne i 5 minutter i rigeligt vand. Si vandet fra og blend ærterne med en stavblender. Smag til med salt, peber og evt. hvidløg. Vend creme fraiche i ærtepureen og server den som tilbehør til stegt kød eller fisk, eller som fyld i en sandwich
Opskriften er skrevet af: Anja, 23-09-2008 17:43, redigeret: 24-02-2009 09:55
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: TilbehørKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Super nem at lave - og smagte godt som tilbehør til kød.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6902 der ser denne opskrift.