Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Stegt schnitzel med 'snyderisotto'

Prøv denne hurtige genvej til en en nem risotto med en lækker schnitzel til

Mængde/antal pers: 2 pers

Ingredienser:
 2 dl ris
 2 røde peberfrugter
 1 dl piskefløde
 1 fed hvidløg
 salt
 friskkværnet peber
 2 kalve/skinkeschnitzler
 smør og olie til stegning
 4 spsk friskhakkede krydderurter
Fremgangsmåde:

Tilberedningstid: 25 minutter
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Skær peberfrugterne i tern og svits dem i en gryde eller pande med lidt olie. Tilsæt presset hvidløg.Tilsæt fløde og lad det koge op. Smag til med salt og peber og vend det med risen.
Steg schnitzlerne i 2-3 minutter på hver side i lige dele olie og smør.
Drys krydderurter over kødet og server med risottoen og evt skyen fra panden.

Opskriften er skrevet af: Anja, 23-09-2008 18:24, redigeret: 12-02-2018 22:44

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4652 der ser denne opskrift.