Rabarberkompot: 500 g rensede rabarber 1 dl sukker (60 g) ½ vanillestang ½ l vand hakket mynte 50 g mandelflager Fremgangsmåde:
Tilberedningstid: 1 time
Krydderkage: Tænd ovnen på 180 grader. Rør ingredienserne sammen i den nævnte rækkefølge og hæld i en smurt rugbrødsform (2 l). Bages ved 180 grader i 40-45 minutter.
Rabarberkompot: Skyl rabarberne og skær dem i mindre stykker. Læg rabarberne i en lile gryde og vend dem med sukker. Flæk vanillestangen og kom den i gryden. Hæld vand på og kog rabarberne møre i ca 10-15 minutter. Hæld kompotten i en skål og fjern vanillestangen og drys med lidt hakket mynte. Rist mandlerne på en tør pande i ca 1 minut.
Server den lune rabarberkompot til krydderkagen og drys med ristede mandelflager.
Opskriften er skrevet af: Anja, 23-09-2008 18:32
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: KagerSyltningKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6080 der ser denne opskrift.