Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Ristet kartoffelsalat med grønt og feta

Lækker kartoffelsalat med lind sauce af feta. Rød Mangold er spæde rødbedeblade. De har en meget mild smag af rødbeder, med en let nøddeagtig eftersmag.


Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 700 g nye kartofler
  tsk salt
 150 g sukkerærter
 ca 80 g mangold
 75 g smuldret fetaost
 Feta-sauce:
 75 g fetaost
 1 spsk olivenolie
  dl kogende vand


 Dressing:
 1 spsk rødvinseddike
 2 spsk olivenolie
 1 knsp. salt
 friskkværnet peber
Fremgangsmåde:

Skrub og halver kartoflerne. Læg dem på en bageplade med bagepapir og salt dem. Steg kartoflerne midt i ovnen ved 250 grader i ca 15 min, eller til de er møre og har fået farve. Bring letsaltet vand i kog og blancher sukkerærterne ca 30 sek. Tag dem op og skyl dem under den kolde hane. Tag kartoflerne ud, og lad dem afkøle på pladen.

Sauce:
Bland feta med olivenolie og kogende vand til en glat sauce.

Rør ingredienserne sammen til dressingen og bland med kartofler, sukkerærter og mangold. Smuldr fetaosten i.

Server den lune salat med fetaostesaucen til et godt stykke stegt/grillet kød.


Opskriften er skrevet af: Anja, 23-09-2008 20:48, redigeret: 06-02-2013 22:20

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Tilbehør Salat 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8070 der ser denne opskrift.