Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Mørbrad i fad

En bedre version af koteletter i fad - den smager bare godt og er nem at lave

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 1 mørbrad (ca 500-700g)
 - delt i bøffer á cirka 2 cm tykkelse
 1 pakke bacon i skiver
 1 løg - hakket
 1 bakke champignon (250 eller 500 g)
 - renset og i passende stykker
 1 bakke cocktailpølser (ca 125 - 200 g - ikke dem fra dåse!)
 2 dåser flåede tomater
  eller 1 dåse flåede og en dåse hakkede tomater med smag
 1 boullionterning
 1/4 L fløde eller creme fine
 Salt + peber + evt. chili


 Pasta, ris
Fremgangsmåde:

Baconen steges spødt på panden, tages af og lægges på et stykke køkkenrulle.
I fedtet fra baconen brunes mørbraden (den skal ikke gennemsteges). Mørbraden tages af panden og lægges i et fad. Løg og champignon kommes på panden og steges mørt. De kommes også i fadet (prøv at holde noget væske tilbage på panden til sovsen).
Cocktailpølserne fordeles i fadet.
De flåede tomater lægges i kanten af fadet og væsken fra dem kommes på panden sammen med fløde og boullion.
Hvis man bruger hakkede tomater, kommes de også på panden.
Panden koges af og smages til og sovsen hældes over i fadet.
Baconen lægges øverst og det hele sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 20-30 min.

Server med pasta eller ris

Man kan altid bruge andre grøntsager end de nævnte så som peber, asparges eller andet du godt kan lide.

Opskriften er skrevet af: MariaS, 05-10-2008 18:36, redigeret: 16-10-2008 14:11

Andre opskrifter skrevet af MariaS
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med svinekød Retter med bacon Retter med pølser 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 113270 der ser denne opskrift.