Ingredienser: 3 dL vand 1/2 pakke gær 1 spsk olie (lidt mere, hvis der laves burgerboller) 1 tsk salt Mel så det passer (ca. 500 g) - evt blanding af meltyper
Evt sesamfrø til at drysse over burgerbollerne inden bagning Fremgangsmåde:
I håndvarmt vand opløses gæren. Olien og saltet røres i. Melet æltes i til dejen er til at arbejde med. Dejen hæver ca. 45 min og den slås sammen og formes til flute / burgerboller (der skal nok bruges lidt mere mel her).
De formede flute/boller sættes på en bageplade og efterhæver mens ovnen varmer op (ca. 10 min).
De bages i en 200 grader varm ovn i ca. 10 min (kommer an på ovnen). Hvis man banker på undersiden af brødet, og det lyder hult, er de færdige.
Opskriften er skrevet af: MariaS, 06-10-2008 09:26, redigeret: 09-11-2011 23:43
Andre opskrifter skrevet af MariaS
Findes i følgende kategorier: BrødBollerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Nemme at lave - smagte godt, men tungere end de burgerboller, man køber :)
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12500 der ser denne opskrift.