Ingredienser: 500 g. fløde 250 g. god mørk chokolade
1 pose gode makroner mørk chokolade til overtræk violer Fremgangsmåde:
Fløde koges op, og chokoladen smeltes heri. stilles til afkøling, gerne natten over. (dette er en sarah bernard creme)
Sarah bernard cremen piskes op, og sprøjtes i små toppe på makronerne, stilles på køl.
Overtrækschokoladen smeltes over vandbad. Sarah Bernard toppene dyppes heri, nu drysses lidt violer på toppen.
Vupti, lækker kage til kaffen.
Opskriften er skrevet af: amandacbk, 15-10-2008 22:12
Andre opskrifter skrevet af amandacbk
Findes i følgende kategorier: KagerFestmadSøde sagerTil kaffen/theenKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13698 der ser denne opskrift.