Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Jyttes Appelsinfromage

En anderledes fromage

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 5 blade husblas
 4 æggeblommer
 60 g sukker
 reven skal af ½ appelsin
 og reven skal af ½ citron
 2 dl appelsinsaft
 2 æggehvider
 2 dl piskefløde
 Pynt:
 lidt flødeskum og evt
 appelsinfileter


Fremgangsmåde:

Udblød husblas i koldt vand i 5 min. Pisk æggeblommer skummende med sukker. Kom de revne skaller i. Smelt husblas over vandbad og rør den smeltede masse op med appelsinsaften. Kom den straks i æggesnapsen i en tynd stråle. Pisk fløden til skum og æggehviderne det samme i hver sin skål. Når æggemassen har sat sig lidt, vendes de to slags skum sig i, og man kan gemme lidt af flødeskummet til pynt. Stivner på køl i 2 timer. Serveres koldt.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 21-10-2008 19:23, redigeret: 21-10-2008 19:24

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Husk at bruge pasteuriserede æggeblommer og -hvider

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9682 der ser denne opskrift.