Ingredienser: 5 blade husblas 4 æggeblommer 60 g sukker reven skal af ½ appelsin og reven skal af ½ citron 2 dl appelsinsaft 2 æggehvider 2 dl piskefløde Pynt: lidt flødeskum og evt appelsinfileter
Fremgangsmåde:
Udblød husblas i koldt vand i 5 min. Pisk æggeblommer skummende med sukker. Kom de revne skaller i. Smelt husblas over vandbad og rør den smeltede masse op med appelsinsaften. Kom den straks i æggesnapsen i en tynd stråle. Pisk fløden til skum og æggehviderne det samme i hver sin skål. Når æggemassen har sat sig lidt, vendes de to slags skum sig i, og man kan gemme lidt af flødeskummet til pynt. Stivner på køl i 2 timer. Serveres koldt.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 21-10-2008 19:23, redigeret: 21-10-2008 19:24
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Husk at bruge pasteuriserede æggeblommer og -hvider
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9682 der ser denne opskrift.