Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Mexicansk suppe

Nem at lave og smager fantastisk

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 150 g bacon i strimler
 5-6 forårsløg
 3 store kartofler
 3 gulerødder
 2 tsk. chili
 1 dåse hakkede, flåede tomater
 7 dl grønsagsbouillon
 250 g frosne majskerner
 2 dl fløde
 Salt og peber


 Tilbehør: Groft brød


Fremgangsmåde:

Steg bacon sprød ved svag varme, og læg til side. Snit løgene fint, og skær kartofler og gulerødder i tern. Svits det hele i baconfedtet, og krydr med chili, salt og peber. Tilsæt tomat samt bouillon, og lad suppen koge for svag varme under låg i 15 min. Kom de optøede majs ved, og lad koge endnu 5 min. Tilsæt fløde, varm op, og smag til. Servér suppen rygende varm, gerne med et drys bacon på toppen.


Opskriften er skrevet af: Majbrit, 22-10-2008 11:08

Andre opskrifter skrevet af Majbrit
Findes i følgende kategorier:  Forretter Vintermad Supper Natmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 17441 der ser denne opskrift.