Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalkunbryst med broccolifyld

Prøv den er bare god

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 800 g kalkunbryst.


 100 g hakket kalkunkød
 salt - peber
 125 g champignon
 250 g broccoli
 1 æg
 1 psk mel
 1 fed hvidløg




 Ovnstegte kartofler:
 1 kg kartofler skåret i skiver
 1 spsk rasp
 salt
 peber


 sauce:
 1 lille løg
  spsk rasp -olivrnolie
 1 dl hvidvin
  dl hønsebouillon
 1 dl fromage frais ( 5%)
 1 tsk maizenamel
 frisk basilikum
 frisk brøndkarse
 salt
Fremgangsmåde:

Sæt broccolien over i kogende vand og kog dem i 5-6 min. og hæld vandet fra, mos den. hak champignonerne fint.
Bland broccoli, champignon og det hakkede kød og rør det med æg og mel. Tilsæt salt, peber og presset hvidløg.
Fyld farsen i det udbenede kalkunbryst, snør det og steg i ovnen ved 200 i ca. 1 time.
Ovnstegte kartofler:
Pensel et ildfast fad med olie. Læg kartoffelskiverne i fadet og drys med salt og peber. Ryst fadet så kartoflerne blandes og sæt dem i ovnen sammen med kalkunen i 40 min ca.
Basilikummsauce:
Hak løget og sauter det i olien i 2 min. Tilsæt hvidvin og bouillon og lad det koge i 5 min. til ca. 1/3 er fordampet.
Rør det syrnet mælk med maizena og pisk det i saucen til den jævner. Tag den straks af varmen og blend saucen med basilikum og brøndkarse.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 26-10-2008 00:55, redigeret: 27-10-2008 19:09

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5813 der ser denne opskrift.