Ingredienser: 1 kalkunbryst ca 2 spsk mel til panering ca 3 spsk olie til stegning 1 lille dåse annanasringe 560 g 1 gul peber salt peber 1 banan 1 dl vand og juice fra annanas 1 spk majsstivelse 1 dl hakkede mandler 1 dl rosiner Fremgangsmåde:
skær kalkunbrystet i tynde strimler, vend i mel og rist dem gyldne og sprøde på panden i olien. Kødet tages derefter op, lægges på et fad og holdes varme. Hæld annasjuicen, ingefær, sojasauce, salt og peber samt ca. 1 dl vand på panden og jævn saucen med majsstivelsen( ikke så meget da rosinerne suger en del væde ).Kog saucen ca. 5 min. Til sidst smages retten til og tilsæt så de findelte annasringe, mandler og rosiner.Serveres med løse ris.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 04-11-2008 01:41, redigeret: 04-11-2008 01:50
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: Retter med kyllingKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7232 der ser denne opskrift.