Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Jyttes kalkun

en rigtig velsmagende og fedtfattig ret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 1 kalkunbryst
 ca 2 spsk mel til panering
 ca 3 spsk olie til stegning
 1 lille dåse annanasringe 560 g
 1 gul peber
 salt
 peber
 1 banan
 1 dl vand og juice fra annanas
 1 spk majsstivelse
 1 dl hakkede mandler
 1 dl rosiner
Fremgangsmåde:

skær kalkunbrystet i tynde strimler, vend i mel og rist dem gyldne og sprøde på panden i olien.
Kødet tages derefter op, lægges på et fad og holdes varme.
Hæld annasjuicen, ingefær, sojasauce, salt og peber samt ca. 1 dl vand på panden og jævn saucen med majsstivelsen( ikke så meget da rosinerne suger en del væde ).Kog saucen ca. 5 min.
Til sidst smages retten til og tilsæt så de findelte annasringe, mandler og rosiner.Serveres med løse ris.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 04-11-2008 01:41, redigeret: 04-11-2008 01:50

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7232 der ser denne opskrift.