Ingredienser: 4 store madæbler 250 gr marcipan 1 spsk smør 50 gr rosiner 1 tsk kanel 100 gr hakkede valnødder evt. rørsukker efter smag Fremgangsmåde:
Vask æblerne grundigt, udhul dem så der er ca 1 cm tilbage af kanten. Skær dem evt. til i bunden så de står sikkert i et ovnfast fad.
Bland marcipan, smør, rosiner, kanel, valnødder og evt sukker i en skål. Fyld æblerne med marcipanmassen.
Bages i forvarmet ovn på 200 grader, til æblekanten er gennembagt.
Severes med is kold creme fraice 18%, eller en vanilie is af god kvalitet.
Opskriften er skrevet af: Leopoldine, 23-11-2008 17:28
Andre opskrifter skrevet af Leopoldine
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6412 der ser denne opskrift.