Ingredienser: 1 stor eller 2 små kyllinger 100 g bacon 25 g smør 1 fed hvidløg 150 ca. pillede skalotteløg 200 g små friske champignoner 1 laurbærblad lidt tørret timian 1 lille glas cognac 3-4 dl rødvin salt peber lidt jævning evt. creme faiiche eller fløde kulør persille
Fremgangsmåde:
Kyllingen deles ud i mindre stykker.Baconen klippes fri for svær og skæres i smalle strimler, der steges med de pillede løg. Når det er blevet gyldent lægges kyllingestykkerne i med hvidløget i skiver og det hele brunes godt i nogle min. Tilsæt derefter de små hele champignon, laurbærblad og timian og snurrer under låg i 10 min. Derefter hældes cognac og rødvin over , med salt og peber og under låg snurrer det videre i 20 min, til kyllingen er mør. Kylling, løg og champignong løftes over på et serveringsfad. Sovsen jævnes og smages til med cremefraiche, farves med lidt kulør. Saucen hældes over kylling og grønsager. Fin ret med løse ris.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 12-12-2008 17:09
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: FestmadRetter med kyllingRetter med baconKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7951 der ser denne opskrift.