Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Kylling i vin

Et lille Festmåltid

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 1 stor eller 2 små kyllinger
 100 g bacon
 25 g smør
 1 fed hvidløg
 150 ca. pillede skalotteløg
 200 g små friske champignoner
 1 laurbærblad
 lidt tørret timian
 1 lille glas cognac
 3-4 dl rødvin
 salt
 peber
 lidt jævning
 evt. creme faiiche eller fløde
 kulør
 persille


Fremgangsmåde:

Kyllingen deles ud i mindre stykker.Baconen klippes fri for svær og skæres i smalle strimler, der steges med de pillede løg. Når det er blevet gyldent lægges kyllingestykkerne i med hvidløget i skiver og det hele brunes godt i nogle min.
Tilsæt derefter de små hele champignon, laurbærblad og timian og snurrer under låg i 10 min. Derefter hældes cognac og rødvin over , med salt og peber og under låg snurrer det videre i 20 min, til kyllingen er mør.
Kylling, løg og champignong løftes over på et serveringsfad.
Sovsen jævnes og smages til med cremefraiche, farves med lidt kulør. Saucen hældes over kylling og grønsager.
Fin ret med løse ris.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 12-12-2008 17:09

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Festmad Retter med kylling Retter med bacon 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7951 der ser denne opskrift.